Büyükçavuşlu İlkokulu'ndan Işıklar'a Coşkulu Karşılama

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyükçavuşlu İlkokulu'na yaptığı ziyaretinde öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Işıklar çocuklara, mahallede bulunan Silivri Belediyesi Bilgi Evi'ndeki bilgisayarların sayısını arttıracağının sözünü verdi.

Büyükçavuşlu İlkokulu'ndan Işıklar'a Coşkulu Karşılama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul ziyaretlerine devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Beyhan Bayram ile birlikte Büyükçavuşlu İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul öğrencileri tarafından kapıda karşılanan Başkan Işıklar’ı, Okul Müdürü Ahmet Çetin ve Okul Aile Birliği Başkanı Abidin Ulaş ağırladı. Büyükçavuşlu Muhtarı Erdinç Öztürk, Ali Duran ve Ali Öztürk’ün de katıldığı ziyarette Işıklar, okul eksiklerini yerinde gözlemledi.

BİLGİ EVİ’NDEKİ BİLGİSAYARLARIN SAYISI ARTACAK

Öğrencilere Beden Eğitimi derslerinde kullanmaları için voleybol, futbol ve basketbol topları hediye eden Başkan Işıklar, Bilgi Evi’nde yer bulmak için yarış yaptıklarını söyleyen öğrencilere bilgisayarların sayısını arttıracağının sözünü verdi. Öğretmenler odasında eğitimcilerle de bir araya gelen Başkan Işıklar, ilçede sürdürülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MÜDÜR ÇETİN TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Ahmet Çetin, Işıklar’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Mahallemizde çok güzel çalışmalar oldu. Diğer okullara yapıldığı gibi bizim okulumuza da çok büyük hizmetler yapıldı. Bilgisayar ihtiyacımızı da karşıladınız teşekkür ederiz. Yapılan çalışmalardan memnunuz” dedi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ PLAKET TAKDİM ETTİ

Okul Aile Birliği Başkanı Abidin Ulaş, Başkan Işıklar’a okula yaptığı tüm hizmet ve katkıları için teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Işıklar, tüm okullara eşit şekilde hizmet ettiklerini belirterek okulda ihtiyaç duyulan Atatürk Köşesi’ni de yaptıracağının sözünü verdi.