Kaynarca: Verdiğimiz Sözleri Tuttuk

B.Çavuşlu'yu ziyaret eden AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, 'Seçim dönemi sizlere hizmet sözleri vermiştik. Verdiğimiz sözleri tuttuk' dedi.

Kaynarca: Verdiğimiz Sözleri Tuttuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, B.Çavuşlu Mahallesi Muhtarı Erdinç Öztürk, AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer ve mahalle teşkilatı yöneticileri ile birlikte B.Çavuşlu’da esnafları ziyaret etti, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların ziyaretlerden duyduğu memnuniyete “Bu benim görevim” yanıtını veren AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, “Biz seçim dönemi siyaset yaparak, seçimden sonra aranızdan ayrılan insanlar değiliz. Hatırlarsanız seçim dönemi sizlere hizmet sözlerimiz vardı. Bu sözlerimizin hepsini tuttuk, yerine getirdik. Bugün B.Çavuşlu’da yapılan altyapı çalışması, sizlerin yıllardır beklediği bir hizmetti. Kahvehane toplantılarında “Altyapıyı yapacağız. Bu yıl içinde çalışmalar başlayacak” diye söz vermiştik. İhale süreci nedeniyle çalışmalar biraz gecikti ama sizlere verdiğimiz sözü yerine getirmenin huzuruyla karşınıza çıkıyoruz” dedi.

B.Çavuşlu halkın yakın ilgisi ile karşılaşan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, sık sık ziyaret ettiği mahallede altyapı çalışmalarını da inceledi