Bursa'dan Büyükçekmece'ye BUDO seferleri başlıyor

Bursa'dan Erdek, Avşa ve Marmara Adası'na seferler başlardı. Büyükçekmece'ye seferlerin ise bayramdan önce başlanacağı bildirildi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Recep Altepe, 3,5 yılda 4 milyondan fazla yolcu taşıdıklarını...

Bursa'dan Büyükçekmece'ye BUDO seferleri başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bursa’dan Erdek, Avşa ve Marmara Adası’na seferler başlardı. Büyükçekmece’ye seferlerin ise bayramdan önce başlanacağı bildirildi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Recep Altepe, 3,5 yılda 4 milyondan fazla yolcu taşıdıklarını ifade ederken, 2 yeni gemi almak için görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
Başkan Altepe, BUDO’ya Bursalıların yanısıra İstanbulluların da sahip çıktığını ifade etti. Ulaşım ekonominin lokomotifi , Marmara denizindeki İstanbul ve Bursa arasındaki ulaşım deniz ve hava bağlantılarının Bursa için büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Başkan Altepe, “Bu kapsamda da büyükşehir belediyemiz de önemli bir hamle içinde. Yapılan çalışmalarla birlikte alternatif olarak ortaya koyduğumuz BUDO gemileriyle yolcu taşımacılığı her geçen gün gelişiyor. Yılda 1 milyon’un üzerinde yolcu taşıyoruz. Şu an 1,5 milyon’a doğru yaklaşıyor. 3,5 yılda 4 milyonun üzerinde yolcu taşıdık. Halkımızın da BUDO’dan büyük bir memnuniyeti var. Yolculuk sırasındaki kaliteli hizmetin yanısıra en ucuz fiyatlı hizmet halkımızı mutlu ediyor. Halkımız BUDO’ya sahip çıktı ve destek verdi. Her geçen gün Marmara denizindeki destinasyonlarımız artıyor. Öncelikle Armutlu bölgesini İstanbul’a taşımaya başladık. Yaz aylarında da her bölgeden talep var. Balıkesir ilinde Erdek ilçesi Marmara ve Avşa adasına seferler başlattık. Avşa ve Marmara adasına Erdek’den sabah akşam günde 4 sefer yapıyoruz. Artık Avşa ve Marmara adasına gitmek isteyen vatandaşlarımız BUDO ile ulaşım sağlayabilecekler." dedi.

2 YENİ GEMİ GELİYOR, BÜYÜKÇEKMECEYE SEFERLER BAŞLIYOR
Büyükçekmece hattı ile ilgili son evrakların yapıldığını vurgulayan Başkan Altepe, "İnşallah hedefimiz birkaç gün içerisinde bu evrakların tamamlanıp bittiği gibide birkaç gün içerisinde seferleri başlatmış olacağız. Amacımız bayramdan önce BUDO ile Bursa Büyükçekmece seferlerini başlatmak. Biz vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermeye devam ediyor ve her geçen gün gemi sayımızı arttırıyoruz. Şu an iki tane gemiyi bünyemize katmak için son pazarlık aşamasındayız. En kısa sürede iki adet gemi daha filomuza katacağız. Bizden talepte bulunan herkesin ihtiyacını görmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)