Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilotlar gözyaşlarıyla uğurlandı

Büyükçekmece'de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.Büyükçekmece'de dün gerçekleşen helikopter kazasında 2'si...

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilotlar gözyaşlarıyla uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter kazasında 2’si pilot 7 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut son yolculuklarına uğurlandı. Pilotlar için Üsküdar Selimiye Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, pilotların yakınları ve sevenleri ile çok sayıda asker katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından pilotlar için askeri tören düzenlendi. Cenaze töreninde pilotların aileleri tabutu okşayarak uzun süre gözyaşı döktü.

Cenazeye katılan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Söyleyecek hiçbir şey yok. Çok büyük üzüntümüz var" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Pilotlardan Alaattin Nacar’ın cenazesi Şile Yeşilvadi Köyü Mezarlığı’na, Ahmet Bulut’un cenazesi ise Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilmek üzere gözyaşları eşliğinde yola çıkarıldı.

İki pilotun cenaze törenine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve çok sayıda havacılık kurumu da çelenk yolladı.