Çanta Çağdaşkent Sakinleri İskânlarına Kavuştu

Çanta Çağdaşkent Sitesi sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek iskân dağıtımını gerçekleştiren Başkan Işıklar 'İskân böyle verilir, öyle lafla olmaz bu işler!' dedi.

Çanta Çağdaşkent Sakinleri İskânlarına Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çanta Mahallesi Çağdaşkent Sitesi’nin uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan iskân sorununu çözdü. Kılıçarslan, Yıldırım Beyazıt, Bilgehan ve Bahadırhan Siteleri’nden oluşan Çağdaşkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Işıklar, Yıldırım Beyazıt Sitesi’nin iskân dağıtımını gerçekleştirdi. İskân dağıtım törenine CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi, Adayları ve mahalle muhtarları katıldı.
OĞUZ; “IŞIKLAR VE EKİBİ ÇOK KAHRIMIZI ÇEKTİ”
Yıldırım Beyazıt Sitesi Başkanı Üstüner Oğuz; “Nihai iskân sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu süreçte desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bu süreçte çok kahrımızı çektiniz, sağ olun var olun. Bundan sonra Sayın Belediye Başkanımızın da katkılarıyla amacımız site başkanlarından oluşan bir üst birlik kurmak. Çağdaşkent olarak parça parça değil, bir bütün olarak kurum ve kuruluşların karşısına çıkmak istiyoruz” diyerek Işıklar’a teşekkürlerini dile getirdi.
IŞIKLAR; “İSKÂNLARIMIZ HAYIRLI OLSUN”
Başkan Işıklar yaptığı konuşmasında şu ifadeleri dile getirdi; “Hepinizin alın terinizi ortaya koyarak, yemenizden içmenizden keserek bu evleri aldığınızı biliyorum. Allah bu zor zamanda herkese ev sahibi olmayı nasip etsin. Bu evler barınmak için değil, yaşamak için olsun. İlçemizin her yerini kaynaştıralım, yerel güzelliklerimizden herkes payını alsın. İskân ile ilgili ‘ben size iskân vereceğim’ diyenlere inanmayın. İskân öyle lafla verilmez, böyle verilir! Çanta’yı nasıl teslim aldık, neler yaptık görüyorsunuz. Sizlerin desteği ile ilçemizi daha ileriye, aydınlık yarınlara taşıyacağız. İskânlarımız hayırlı uğurlu olsun.” Çağdaşkent’te üst birlik kurulması konusunda da ne gerekiyorsa yapacağını ifade eden Işıklar; “Birlikten kuvvet doğar, başkanımızın üst birlik önerisini çok anlamlı buldum” dedi.
ERCAN; “BAŞKAN HER VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU”
Çanta Sancaktepe Mahalle Muhtarı Ömer Ercan, Işıklar’a teşekkür ettiği konuşmasında; “Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinde bizi hiçbir zaman ayırmadı. Her verdiği sözü tuttu. Nasip olursa, yine beraberiz inşallah” dedi.
SİTE SAKİNLERİ IŞIKLAR’I AYAKTA ALKIŞLADI
Yapılan konuşmaların ardından iskân dağıtımı gerçekleştirildi. Site sakinleri Başkan Işıklar’ı ayakta alkışlarken, Yıldırım Beyazıt Sitesi Başkanı Üstüner Oğuz da Işıklar ve Muhtar Ercan’a teşekkür plaketi takdim etti.