Çanta'da Büyük Değişim

Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında tamamlanan ve açılışı gerçekleştirilen Çanta Mahallesi Meydan ve Park düzenlemeleri, Çanta'da büyük bir değişim yarattı.

Çanta'da Büyük Değişim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol ve meydan düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de büyük bir prestij kazandırıyor. Silivri geneli prestijli yol yapım ihalesi kapsamında mineral yüzeyli kaldırım ve asfalt yol yapımı çalışmaları gerçekleştirilen Çanta Mahallesi’nde, yaya yürüyüş yolları büyük oranda genişletildi. Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, ağaçlandırma ve bitki dikimi yapılan Çanta, yemyeşil bir görünüme kavuştu.  

GARAJDI MEYDAN OLDU

Çanta’da caminin yanında bulunan alanı, Atatürk Bulvarı’na katarak parkla bütünleştirip, büyük bir meydan haline dönüştüren Başkan Işıklar, garaj yeri olarak kullanılan bakımsız ve kendi haline terk edilmiş bu alanı Çanta’ya kazandırdı.  

ERCAN; “HİZMETLERİN DEVAMINI İSTİYORUZ”

Yapılan çalışmaları değerlendiren Çanta Sancaktepe Mahalle Muhtarı Ömer Ercan; “Öncelikle Sayın Başkanımız Özcan Işıklar sözünü yerine getirdi. Yapılan Mahalle toplantılarında sadece Çanta Mahallesi değil tüm mahalleler ile ilgili olarak ‘Silivri’me çamurlu arabalar girmeyecek’ demişti sözünü yerine getirdi. Bu nedenle Başkanımıza hem teşekkür ediyor, hem de tebrik ediyoruz. Mahallelilerimiz bize geliyor dileklerini, şikâyetlerini söylüyor biz de İletişim Merkezimize iletiyoruz, yerine getiriliyor. Düzenlemelerin devam etmesini ve sürekliliğinin olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.   

SUSULU; “VATANDAŞ ŞİKÂYETE GELİRDİ, ŞİMDİ TEŞEKKÜRE GELİYOR”

Çanta Balaban Mahallesi Muhtarı Hasan Susulu ise şunları söyledi; “Ben öncelikle sevgili Belediye Başkanım Özcan Işıklar’a teşekkürler ediyorum. Çanta uzun zamandan beri böyle bir hizmet görmedi. Çok güzel oldu. Park ve bahçelerden sonra diğer bölgelerde daha iyi işler yapılacağına inanıyorum. Ben şahsım ve muhtarlık adına teşekkür ediyorum. Meclis üyesi Cafer Bilgiç’e de teşekkür ediyorum onların da çok büyük emeği oldu. Bahçe düzenlemesi, yol bakımları, sahil bölgesi ve çiftlik evler dahil birçok yer bitti, eksiklerimiz azaldı. Eskiden çok fazla eksiğimiz vardı. Artık vatandaşlarda teşekkür etmek için bizlere geliyor, biz de onlar adına Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”