Çanta'da Modern Park Düzenlemesi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın 2013 yatırım programı kapsamında mahallelerde gerçekleştirdiği yol ve park düzenleme çalışmaları ilçeyi modern bir görünüme kavuşturuyor.

Çanta'da Modern Park Düzenlemesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor. Çanta Mahallesi’nde atıl ve bakımsız halde bulunan park alanı; gezi yolları, parklar, spor ve oturma alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuştu. Çanta Sancaktepe Mahallesi Abdullah Akbulut Caddesi’nde bulunan Çocuk Parkı, gerçekleştirilen sert zemin, yeşil alan ve çocuk oyun alanı düzenleme çalışmalarıyla yenilenerek bölge halkının hizmetine açıldı.
IŞIKLAR; “İLÇEMİZ YEŞİLLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEK”
İlçe genelinde yapılan düzenleme çalışmalarıyla tüm mahallelerin modern ve çağdaş bir görünüme kavuştuğunu belirten Işıklar; “Çanta Mahallemizde bakımsız halde bulunan park alanımızı çocuklarımız için düzenleyerek modern bir görünüme kavuşturduk. Çanta’da park ve yeşil alan düzenlemelerimiz devam edecek. İlçemizi bu şekilde yeşillikle, güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.