Kadir Topbaş, Çatalca'nın köylerini gezdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş Çatalca'nın köylerini gezerek, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbetler etti. Başkan Topbaş geziler sırasında basın için ayrılan aracı kullanarak vatandaşları selamladı.İstanbul Büyükşehir...

Kadir Topbaş, Çatalca'nın köylerini gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş Çatalca’nın köylerini gezerek, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbetler etti. Başkan Topbaş geziler sırasında basın için ayrılan aracı kullanarak vatandaşları selamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Kadir Topbaş, geçen yılın Ağustos ayında İGDAŞ ile Çatalca’nın köylerine doğalgaz götürebilmek için başladığı yatırımların 3 mahallede açılışını, 9 mahallede de tanıtım toplantısını yaptı. İhsaniye Mahallesinde düzenlenen doğalgaz verme töreni sonrası Referandum çalışmaları kapsamında yakın köyleri gezen Başkan Topbaş, basın için ayrılan aracın şoför koltuğuna oturdu. Protokol araçlarının konvoyu eşliğinde aracı kullanan Başkan Topbaş araç içerisinden vatandaşları selamladı.

Gezi programı kapsamında Oklalı köyüne gelen Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet, burada bulunan kahvehaneye sürpriz bir ziyaret yaptı. Başkan Kadir Topbaş’ı karşısında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oklalı köyünden referandum çalışmalarının önemini anlatan Başkan Topbaş, daha sonra ise Kestanelik köyünde bir kahvehaneye girdi. Burada bulunan vatandaşlarla sohbetle eden Başkan Topbaş, köy halkının sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Ziyaret sonrası kahvehaneden çıkan Başkan Topbaş, sorunlarla ilgileneceğini ve en iyi hizmeti getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.