Sağlıklı Bir Çatalca İçin Dezenfekte İşlemleri Arttırıldı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in küresel anlamda önemli bir sıkıntı haline dönüşen korona virüsüne karşı başlattığı dezenfektasyon çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.

Sağlıklı Bir Çatalca İçin Dezenfekte İşlemleri Arttırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekipleri, sağlıklı bir Çatalca için ilçe genelindeki dezenfekte işlemlerini artırarak sürdürüyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otobüs durakları, toplu ulaşım araçları, konteynırlar, camiler, okullar, çocuk oyun alanları, park ve yeşil alanlarda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşlarımız paniğe kapılmasın

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşların paniğe kapılmaması gerektiğini belirterek, “Hükümetimiz virüsü ilk gündeme geldiği günden itibaren yakından takip edip, bu konuda tedbirler alıyor.  Bizler de Çatalca Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığımızın uygulamış olduğu tedbirler çerçevesinde kendi tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde rutin olarak uyguladığımız temizlik çalışmalarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Bunun yanı sıra kurduğumuz özel ekiplerimiz gün içinde ve gece boyunca vatandaşlarımızın toplu bulundukları, camilerimiz, okullarımız, otobüs duraklarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve parklarımızda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızdan beklentimiz Sağlık Bakanlığımızın önerdiği kişisel tedbirleri uygulamaları ve bu konuda yetkili ağızlardan yapılmayan ve paniğe neden olacak konulara itibar etmemeleridir” dedi.

Ekipler son olarak ilçede; İGDAŞ, Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu, Kaymakamlık, Sosyal Hizmetler, Nüfus Müdürlüğü, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakol, Müftülük, Mezarlıklar Müdürlüğü, 112 Komuta Merkezi, Jandarma, İSKİ ve otobüs duraklarını dezenfekte etti.