Çayırdere'de ikinci tapu töreni düzenledi

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Çayırdere Mahallesinde ikinci tapu töreni düzenledi. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca'nın katılımıyla gerçekleştirilen tapu töreninde 102 kişi daha hiçbir bedel ödemeden tapularına kavuştu.

Çayırdere'de ikinci tapu töreni düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çayırdere köy kahvehanesinde düzenlenen tapu töreninde tapularına kavuşan bazı vatandaşların sevinci gözlerinden okunurken, tapusu çıkan birçok vatandaşın ise tapularını almaya gelmemesi dikkat çekti. Tapularını almaya gelmeyen vatandaşların tapuları, mahalle muhtarı Mustafa Dönmez’e teslim edildi. Çayırdere’nin haricinde Büyük Çavuşlu ve Beyciler Mahallesinden de bazı vatandaşların tapuları çıktı. Büyük Çavuşlu ve Beyciler’li vatandaşların tapuları da törene katılan mahalle muhtarlarına teslim edildi.

MUHTAR, KAYNARCA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Çayırdereli vatandaşların yoğun katılım gösterdiği tapu töreninde konuşma yapan Muhtar Mustafa Dönmez, Benim tapum daha gelmedi ama hiç önemli değil, önemli olan siz değerli halkımızın tapularına kavuşmaktır. Çünkü tapu sorunuyla ilgili hep birlikte mücadele ettik. AK Parti Milletvekilimiz Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve Yöneticileri de bizlere bu konuda destek oldu. Ben sizlerin huzurunda onlara teşekkür ediyorum” diyerek, tapu sahibi olan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KUTLU; TAPULAR SAHTE DİYENLERE İNANMAYIN

Tapu töreninde konuşma yapan bir diğer isim ise AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu oldu. Kutlu İBB’nin Çayırdere’ye ve Silivri Merkeze yaptığı slayt eşliğinde anlatarak, “ Bizler sizlere ne söz verdiysek hepsini yerine getiriyoruz. Bugünde tapularına kavuşan vatandaşlarımızın sevincine ortak olmak için buradayız. Sayın Vekilim tapularla ilgili yakından ilgilendi. Seçim öncesi tapuların bir kısmı yine bu kahvehanede vatandaşlarımıza verilmişti. Ama o tapu törenin ardından birileri çıkıp o tapular sahte diye gerçek dışı söylemlerde bulundu. Sizlerden ricam lütfen bunlara kanmayın. Onlar hizmet edemedikleri için gerçek dışı söylemlerle siyaset yaparlar, biz ise hizmet yaparız. Çünkü biz hizmete dayalı bir siyasi anlayışız ” dedi.

KAYNARCA; 30 YILLIK TAPU ÖZLEMİ AK PARTİ İKTİDARINDA BİTTİ

Kutlunun ardından Çayırtderelilere seslenen AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca; “ 30 yıllık tapu özlemi bitti. Ve bu sorunu çözmek  AK Parti iktidarına nasip oldu. Tabi ki, daha önceki hükümette bu sorunu çözmek için bir şeyler yapmıştır. Allah onlardan da razı olsun. Ancak bu sorunu çözmek bize kısmet oldu. Ve biz bu tapu sorunu ve ya yaptığımız hizmetleri sizlerden övgü almak için yapmıyoruz. Bizim derdimiz vatandaşımıza hizmet etmek, sorunlarını çözmek. Ama böyle bir sorunu çözdüğümüz için de hem hükümetimiz adına hem de kendi adıma gururluyum tabi. Silivri Çayırdere, Beyciler ve B.Çavuşlu'yla birlikte 900'ü aşkın aile hiç bir bedel ödemeden tapularına kavuşmaya devam edecek. Aynı şekilde Çatalca ve tapu sorunu olan diğer yerlerde tapularına kavuşacak” dedi.