Halk Meclisi Çeltik'te Toplandı

İlçe genelinde yapılacak çalışmaların birlikte karar verildiği Silivri Belediyesi Halk Toplantıları, Çeltik Mahallesi'nde devam etti.

Halk Meclisi Çeltik'te Toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe genelinde yapılacak çalışmaların birlikte karar verildiği Silivri Belediyesi Halk Toplantıları, Çeltik Mahallesi’nde devam etti. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Mahalle Konseyleri kapsamında gerçekleştirdiği halk toplantıları devam ediyor. Köy tüzel kişiliği kaldırılan yeni mahallelerle yapılan ve yapılacak olan çalışmaların anlatıldığı toplantılarda, vatandaşlardan gelen talep ve önerilere de yer veriliyor. Mahalle mahalle dolaşarak hemşerileriyle bir araya gelen Işıklar, ekibiyle birlikte Çeltik Mahallesi’ndeydi. 

IŞIKLAR; “TÜM MAHALLELERİMİZLE BÜYÜK BİR AİLEYE DÖNÜŞECEĞİZ”

Çeltik’te hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Işıklar; “Köylerin teslim alınma sürecinin ardından karşınızdayız. Şimdi yeni dönemde çalışmalarımıza mahalle olarak devam edeceğiz. Gönül isterdi ki köy tüzel kişilikleri kalkmasın, Köy Başkanlıkları kurulsun ve muhtarlarımız da her mahallenin meclis üyesi gibi görev alsın. Biz muhtarlıklarımızı belediyenin birer temsilciliği haline getirdik. Muhtarlarımız bizim parçamız. Tüm mahallelerimizle büyük bir aileye dönüşeceğiz. Sizlere her daim hesap vermeye hazırız. Bugün de burada sizlerle beraber olmak ve sizlerin sorun ve önerilerini dinlemek için geldik. Ocak ayında tekrar gelip sadece planları anlatacağımız bir toplantı yapacağız. Açık, saydam, konuşarak ve paylaşarak bu kenti birlikte yöneteceğiz. Bir aydır meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle mahalle mahalle dolaşıyoruz. Mahalle olmanın, belediye olmanın ne demek olduğunu hep beraber yaşayacağız. Bize verdiğiniz desteğin ne anlama geldiğini biliyoruz, sizlere layık olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. Mahalle sakinlerine söz veren Işıklar, gelen talep ve önerileri dinledi.