Çerkezköy'de kanlı gece: 2 ölü

Çerkezköy'de 36 yaşındaki Metin Ç., aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edilen 50 yaşındaki Fesih Y.'yi ve Dursun A.'yı öldürdü. Metin Ç.'nin verdiği ifade doğrultusunda araştırma yapan polis Fesih Y.'nin cesedini bir ormanlık alanda bulundu.

Çerkezköy'de kanlı gece: 2 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy'de 36 yaşındaki Metin Ç., aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edilen 50 yaşındaki Fesih Y.’yi ve Dursun A.’yı öldürdü. Metin Ç.’nin verdiği ifade doğrultusunda araştırma yapan polis Fesih Y.’nin cesedini bir ormanlık alanda bulundu. + Olay, Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerindeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. İddiaya göre Metin Ç., aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet olan Dursun A. ile karşılaştı. Burada çıkan tartışmanın ardından Metin Ç., Dursun A.’yı bıçakladı. İhbar üzerine gelen polis tarafından Metin Ç. gözaltına alınırken, göğsünden bıçak darbesi alan ve ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan Dursun A. doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

İKİNCİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Cinayet zanlısı Metin Ç., verdiği ilk ifadesinde 59 TH 530 plakalı minibüs ile Fesih Y. isimli bir başka şahsı alarak bıçakladığını ve ormana attığını itiraf etti. Bunun üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sağlık ekipleri ile birlikte Metin Ç.'nin tarif ettiği kuşbahçe mevkiindeki ormanlık alana gitti. Ormanlık alanda el fenerleri ile yapılan aramada Fesih Y. Yerde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Fesih Y.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. 2 ayrı yerde öldürülen 2 kişinin cesetleri, polis ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.