Çerkezköy'de korkutan yangın

Çerkezköy'de bir hurdalık alanda çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangın amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Patlamalar nedeniyle bir evin çatısı da yanarak kullanılamaz hale geldi.

Çerkezköy'de korkutan yangın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Karaağaç Mevkii’nde bulunan bir hurdalık alanda akşam saatlerinde meydana geldi. Bir hurdalık alanda çıkan nedeni henüz bilinmeyen yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Müdahalelerin yetersiz kalması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine Çerkezköy ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi.

ZAMAN ZAMAN PATLAMALAR YAŞANDI
Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, zaman zaman patlamaların yaşandığı yangına müdahale etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen sıçrayan alevler bir binanın çatı katına da sirayet etti. İtfaiye ekipleri bir yandan hurdalık alana müdahale ederken bir yandan da merdiven marifetiyle havadan çatına su ve köpük sıktı. Alevler yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sonucu hurdalık alan tamamen yanarken binanın çatısı da kullanılamaz hale geldi. Patlamaların yaşandığı yangın amatör kamera tarafından görüntülendi.
Ölü ve yaralanmanın yaşanmadığı yangının ardından İtfaiye ve ilçe jandarma ekipleri inceleme başlattı.