Egzoz gazı ile gelen feci ölüm

Çerkezköy'de yaşayan ve ailesinin 2 gün önce kayıp ihbarında bulunduğu 37 yaşındaki Ender Akın'ın Kapaklı'daki İkizgöller'de otomobilin içine egzozdan çıkan gazı doldurarak intihar ettiği tahmin ediliyor.

Egzoz gazı ile gelen feci ölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen ve bunalıma girdiği iddia edilen Ender Akın, iki gün önce ortadan kayboldu. Ailesi ise kayıp ihbarında bulundu. Bugün sabah saatlerinde İkizgöller’e gidenler, gölün kenarında bagaj kısmı naylon branda ile kapatılmış, bagaj kısmı ise açık bir otomobil fark etti. Otomobilin içinde ise bir kişinin hareketsiz yattığı görence de durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

EGZOZ GAZI İÇERİ DOLMUŞ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, otomobilin arka koltuğunun bagaj bağlantısının söküldüğünü ve branda ile kapatılan kısımdan egzoz dumanın otomobilin içine dolduğunu belirledi. Sağlık ekipleri ise egzoz gazından zehirlendiği tahmin edilen Ender A.’yı hemen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ender A. kurtarılamadı. Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.