Fabrika Kül Oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Fabrika Kül Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasında saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye aracının müdahalede bulunduğu yangında herhangi bir can kaybı olmazken, yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İtfaiye ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yangın söndürülemedi. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını kontrol altına almaya çalışırken, bir yandan da yangının diğer fabrikalara sıçramaması için çaba sarf ediyor.
FABRİKA YETKİLİLERİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Yangını haber alan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay son durumla ilgili İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz’dan bilgi aldı. Yanan fabrika önünde sinir krizleri geçiren fabrika yetkilileri, jandarma tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, 112 ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bekletildi.