Fabrikada üretimi durduran hırsızlık

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikadan yaklaşık 100 Bin Euro bedelindeki makine kalıp ve parçalarını çalan hırsızlar, parçaları 4 Bin TL'ye hurdacıya sattı.

Fabrikada üretimi durduran hırsızlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikadan yaklaşık 100 Bin Euro bedelindeki makine kalıp ve parçalarını çalan hırsızlar, parçaları 4 Bin TL’ye hurdacıya sattı. Hırsızlıklarının üzerinden 24 saat geçmeden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerince kıskıvrak yakalanan zanlılar göz altına alınırken, çalınan malzemeler, yeniden fabrikaya teslim edildi.

Çerkezköy Bakış - Olay dün gece sularında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre fabrikadan yaklaşık 100 Bin Euro bedelinde ki makine kalıp ve parçaları çalan hırsızlar çaldıklarını hurdacıya götürdü.

4 BİN TL’YE HURDACIYA VERDİLER

100 Bin Euro bedelindeki makine parça ve kalıplarını Veliköy’de bulunan bir hurdacıya 4 Bin TL karşılığında satan Erkan B., Mücahit S. ve Hamza Ş., isimli şahıslar parçaları sattıktan sonra İstanbul’a kaçtılar.

GERİ DÖNÜŞTE YAKALANDILAR

İstanbul’dan Çerkezköy’e geri dönen şahıslar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu Çerkezköy’e girişte kıskıvrak yakalandı.  Kullandıkları 07 EC 015 plakalı araçla yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

FABRİKADA İŞLER DURDU

Çalınan parçalar ve kalıplar yüzünden olayın meydana geldiği fabrikada üretim durma noktasına gelirken, çalınan parçalar hurdacıdan geri alınarak fabrikaya teslim edildi.