Garsona 3 bıçak darbesi

Kapaklı'daki bir eğlence mekanında iş yeri sahibi ile tartışan Davut A., tartışmanın ardından dışarı çıkarak bir süre sonra yeniden eğlence mekanına geri döndü.

Garsona 3 bıçak darbesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapaklı’da meydana gelen bıçaklı yaralama olayında 1 kişi yaralandı.
KAVGA ÇIKTI
Olay Kapaklı’daki bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Davut A. (30) isimli şahıs eğlence mekanından çıkmak üzereyken iş yeri sahipleri ile sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından eğlence mekanından çıkan Davut A. (30) bir süre sonra eline geçirdiği bıçak ile yeniden eğlence mekanına döndü. 
GARSONU BIÇAKLADI
Davut A. eğlence mekanı dönüşünde müşterilerle ilgilenen Yusuf Y.’yi (18) önce sağ koluna tek bıçak darbesiyle yaraladı, ardından da sırtına iki bıçak darbesi vurdu. 
AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI
Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kalan Yusuf Y. (18) yere yığıldı. Olayı gören müşteriler tarafından olay yerine ambulans çağrıldı. Yusuf Y.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından Yusuf Y. ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
KAÇTI SONRA YAKALANDI
Yusuf Y.’yi bıçaklayan Davut A. ise olay yerinden elindeki bıçak ile kaçtı. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Davut A.’nın yapılan sorgulamasında 1 yıl kesinlenmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.