Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi 47. Sokak üzerindeki bir konteynerin içinde halıya sarılı vaziyette yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede erkek bebeğin öldüğünü belirledi.

Hiç mi vicdanınız sızlamadı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapaklı’da bir sokakta çöp yığınının üzerinde halıya sarılı vaziyette yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.
KONTEYNERİN İÇİNDE BULUNDU
Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde dün saat 14.00’da karton toplayan bir kişi çöp konteyneri içerisinde küçük bir halı parçasına sarılı vaziyette hareketsiz şekilde bir bebekle karşılaştı. Ardından 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri erkek bebeğin öldüğünü belirledi.
MORGA KATILDI
Polis ekipleri ise sokağı güvenlik şeridiyle kapatıp olay yerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından bebeğin cansız bedeni, Kapaklı Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
İNCELEME BAŞLATILDI
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sokakta bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı; mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Ekipler, ölmüş bebeği çöp yığınına kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.