Kuzenlerden 2 haftadır haber alınamıyor!

Kapaklı'da yaşayan ve geçtiğimiz 23 Eylül günü 'balığa çıkıyoruz' diye evden ayrılan kuzenler 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan ve 24 yaşındaki Kaan Arda'dan 2 haftadır haber alınamıyor.

Kuzenlerden 2 haftadır haber alınamıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Kaan Arda ile kuzeni Gürkan Pehlivan, geçtiğimiz 23 Eylül günü evden 59 EE 239 plakalı otomobile binerek ailesinin ifadesine göre Büyükçavuşlu’daki Değirmenköy Barajına gitti. O tarihten bu yana ise kuzenlerden bir daha haber alınamadı.

Polis, jandarma ve AFAD ekipleri baraj ve çevresi ile kuzenlerin gidebilecekleri tüm yerlerde arama yaptı. Yakınları ve arkadaşları ise sosyal medya hesaplarından Arda ve Pehlivan’ın fotoğraflarını paylayarak destek istedi. Hatta aile bir televizyon kanalında Müge Anlı’nın sunduğu programa çıkarak, çocukların bulunması için yardım talebinde bulundu. Ancak tüm bu çabalara rağmen kuzenler bulunamadı.

Çocukların hayatından endişe ettiklerini belirten Kaan Arda’nın babası Cavit Arda, “Balığa gidiyoruz diye arabayla çıktılar. Ne arabayı bulabildik, ne de kendilerini Çok endişeliyiz. Umarım biran önce sağlıklı bir şekilde ikisini de buluruz.”dedi.

http://www.kapaklibakis.com.tr/