Müteahhitlik ofisinde cinayet

Çerkezköy'de Seren Evleri'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda yapının müteahhidi Seyfettin Kara'ya ait ofiste alacak-verecek meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada Mehmet Berçin (45) vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaşamını yitirdi. Olay yerinde bir adet tabanca bulunurken, Seyfettin Kara ile oğlu Ersan Kara ise cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Müteahhitlik ofisinde cinayet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy’ün tanınan müteahhitlerinden Seyfettin Kara’ya ait ofiste meydana gelen olayda silahla vurulan Mehmet Berçin yaşamını yitirdi.
ALACAK-VERECEK KAVGASI
Olay dün saat 15.30 sıralarında Seyfettin Kara’ya ait Cengiz Topel Caddesi Koray Sokak üzerindeki satış ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 JG 7198 plakalı otomobiliyle ofise gelen Mehmet Berçin iddiaya göre bir süre sonra alacak-verecek meselesi nedeniyle Seyfettin Kara ile tartışmaya başladı. 
TARTIŞMA BÜYÜDÜ
Giderek hararetlenen kavgaya bir süre sonra olay yerine gelen Seyfettin Kara’nın oğlu Ersan Kara da katıldı. Tartışmanın sonunda kurşunlar konuştu. Henüz kimin tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahtan çıkan kurşunlar sonucu Mehmet Berçin yaralandı. Kafasına, karın boşluğuna ve koluna kurşun isabet eden Mehmet Berçin kanlar içinde yerde kalırken olaya karıştığı iddia edilen Seyfettin Kara ile oğlu Ersan Kara iki farklı araçla olay yerinden uzaklaştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN YAŞAMINI YİTİRDİ
Ofiste kanlar içerisinde yerde kalan Mehmet Berçin’e ilk müdahale 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Mehmet Berçin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
SİLAH POLİSTE
Olayda kullanılan silah Olay yeri inceleme ekiplerince incelemeye alınırken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü cinayet şüphelisi Seyfettin Kara ile oğlu Ersan Kara’yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ
Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya ile Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı ön incelemenin ardından Mehmet Berçin’in cenazesi Çerkezköy Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.