CHP Cumhuriyet Nöbeti'nde

Cumhuriyet Gazetesi yazar ve çalışanlarına karşı başlatılan operasyonun ardından gazete merkezi önünde başlayan nöbette sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Örgütü'ndeydi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile gazeteye giden CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 'Cumhuriyet'i sonsuza kadar koruyacağız' dedi.

CHP Cumhuriyet Nöbeti'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Gazetesi yazar ve çalışanlarına karşı başlatılan operasyonun ardından gazete merkezi önünde başlayan nöbette sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Örgütü’ndeydi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile gazeteye giden CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Cumhuriyet’i sonsuza kadar koruyacağız” dedi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ''Nice ablukalar altında susmamış, susturulamamış bir çınardır Cumhuriyet Gazetesi. Bizde bu sabah saatlerinden itibaren 93 yıllık dev çınarın, gazete binasının önündeyiz. Nice boranlar, fırtınalar görmüş bu cumhuriyetin çocukları, Cumhuriyet Gazetesine de her zamanki gibi sahip çıkmaya devam edecektir.”dedi
CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet gazetesinin önünde bulunan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.