CHP Gençlik seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve 35 mahalle temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen örgüt toplantısı bu akşam Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 Genel seçimlerine start verildi.

CHP Gençlik seçim startını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları tarafından 35 mahalle temsilcilerinin de katıldığı örgüt toplantısı bu akşam Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi salonunda yapıldı. Yaklaşık 300 CHP’li gencin katıldığı toplantıya CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Faik Tunay, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Kadın kolları Başkanı Elif Yılmazer, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP Gençlik kollarının faaliyetlerini gösteren slayt izletildi. Konuşmanın yapmak için kürsüye gelen CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen “Hiç durmadık yorulmadık çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerin yolu Cumhuriyet, rehberi Atatürk’tür. Ülkemizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençler olarak CHP’nin iktidara taşımak hepimizin birinci görevidir. Biz CHP’li gençler olarak Mustafa Kemal’in “Benim iki büyük eserim vardır, birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleriyle dile getirdiği mirasın sahibi gençleriz. Genel Başkanımız gerçekleri halka anlatmaya devam ettikçe gün gelecek AKP ve onu yönetenler toplum içine çıkamayacaklar. Geçen dönemde hep örgütlenme çalışmalarına ağırlık verdik ve o çalışmalarımızla ön plana çıktık. Önümüzdeki süreçte eğitim çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Eğitimci bir belediye başkanı ve eğitimci bir ilçe başkanına sahip bir ilçe olarak eğitim çalışmalarımızla gençlerimize katkıda bulunacağız. Toplantımızın amacı CHP gençliğinin 2015 genel seçimlerine hazır olduğu mesajını vermektir. Sanıyorum ki bu mesajı verdik ”dedi.

Berker Esen konuşmasının sonunda CHP Silivri Gençlik Kolları yönetimini ve mahalle temsilcilerini takdim etti. 

Detaylar haberin videosunda