CHP Milletvekili Tamaylıgil, Silivri'de referandum sürecini değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Silivri'de bir dizi programa katıldı. Tamaylıgil, siyasi gündemdeki referandum süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduktan sonra, partinin Şubat ayı örgüt toplantısına katıldı.

CHP Milletvekili Tamaylıgil, Silivri'de referandum sürecini değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve partililer ile birlikte Silivri’de bir dizi programa katıldı.

Dün bütün gününü Silivri’de geçiren Tamaylıgil’in ilk durağı Kadın Girişimciler Derneği(KAGİDER) oldu. Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu ve yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek programlarına başlayan vekil ve beraberindeki heyet, sonrasında rotasını Selimpaşa’ya çevirdi. Selimpaşa’da kahve ziyaretleri gerçekleştiren Tamaylıgil ve beraberindeki heyet, burada da vatandaşlarla referandum süreci üzerine sohbet etti. Selimpaşa Mahalle Evi’ni de ziyaret eden Tamaylıgil, kadınların yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Parti binasındaki Şubat Ayı Örgüt Toplantısı’na geçmeden önceki son durak ise Balkan Kafe’de buluştukları Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Taner Şafak’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte yine ülke gündemindeki referandum süreci değerlendirildi. Buradaki fikir alışverişinden sonra ise heyet hep birlikte parti binasına geçti. Cumhuriyet Halk Partisi Şubat Ayı Örgüt Toplantısı’nda Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar, süreç ile ilgili konuşma yaptı. Konuşmaların ardından basına kapalı şekilde devam eden toplantıda parti üyeleri ile soru cevap faslına geçildi.