CHP'den STK'lara ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı yöneticileri, CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Selami Değirmenci ve CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ile STK'ları ziyaret ettiler.

CHP'den STK'lara ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarete giden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Selami Değirmenci ve CHP İlçe Yönetimi, genel seçimlerde STK’ların desteğini istediler.

CHP heyeti ilk olarak Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan’ı ziyaret etti. Ardından Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ramazan Şaika’yı ziyarette buldundu.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’ında eşlik ettiği ziyaretler Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin’i makamında ziyaret ettiler ve ziyaret programı sona erdi.