CHP'li gençler asker geceleri ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları asker gecelerine yönelik ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

CHP'li gençler asker geceleri ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ve yönetimine ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu’da eşlik etti.

Değirmenköy, Kavaklı, Kadıköy, Danamandıra, Selimpaşa’da 95/4 tertiplerin düzenlediği asker gecelerine katılan Balcıoğlu ve gençler, “Mustafa Kemal’in ordusuna gidecek her gencimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen askere hediyelerini sunup, hayırlı teskere dileklerinde bulundu. Asker gecelerinde kalabalığa hitap eden Balcıoğlu “Allah askerlerimize sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Nasıl onları bugün böyle davulla zurnayla askere yolcu ediyorsak 1 yıl sonra geldikleri zamanda bu şekilde eğlenerek karşılarız.” dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ise yaptığı açıklamada, “Bir uçtan bir uca ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin bekçisi olan ve olmaya devam eden her gencimizin yanındaydık, yanındayız ve yanında olacağız.” dedi.