CHP'li gençlerden Kadıköy çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları mahalle ziyaretlerine Kadıköy ile devam etti. Kadıköy'de gençlerle bir araya gelen Başkan Berker Esen ve yönetimi genel seçimler öncesi mahalledeki gençlerin durumunu yerinde gözlemledi.

CHP'li gençlerden Kadıköy çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları mahalle ziyaretlerine Kadıköy ile devam etti. Kadıköy’de gençlerle bir araya gelen Başkan Berker Esen ve yönetimi genel seçimler öncesi mahalledeki gençlerin durumunu yerinde gözlemledi.

 CHP Silivri Gençlik Kollarının Kadıköy Mahalle Sorumlusu Emre Yeniçiftlik tarafından çok sayıda partili genç tarafından karşılanan Başkan Berker Esen, “Kadıköy’ün 2015 genel seçimlerinde CHP iktidarına hazır olduğunu” dile getirdi.

“Biz birlikte güçlüyüz!” sloganı ile mahallerde gençlere yönelik ziyaretlerini sürdüren CHP Gençlik Kolları kendilerini kalabalık bir şekilde karşılayıp örgütlenmeye destek olan gençlere 31 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği İktidar Mücadelesine Hazır! Hedef 2015” başlıklı Gençlik Kolları Örgüt Toplantısı hakkında bilgi verdi.

Toplantının ardından Kadıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik’i makamında ziyaret eden Berker Esen, “Kadıköy Mahallesine düzenlediğimiz her ziyarette bizleri sıcak karşılayan ve gençlere değer veren muhtarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

CHP’li gençler her akşam bir mahalleyi ziyaret ederek, örgütlerin genel seçimler öncesi son durumlarını yerinde gözlemlemeye devam edecek.