CHP'ye Kadıköy ve Gazitepe'de Sevgi Seli

Mahalle ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Kadıköy ve Gazitepe Mahalleleri'nde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP'ye Kadıköy ve Gazitepe'de Sevgi Seli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan seçim sürecinde parti politikalarını anlatmak üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Silivrililer tarafından sevgiyle karşılanıyor. İlçe örgütü ziyaretlerine Kadıköy ve Gazitepe Mahalleleri ile devam etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Selami Değirmenci’nin konuşma yaptığı ziyaretlerde CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları hazır bulundu.

 

Değirmenci: “Türkiye tıkanma noktasında”

CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Selami Değirmenci gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye tıkanma noktasında. Yönetim anlayışıyla, ekonomik olarak tıkanma noktasında. Mutlak süreçle bir değişime ihtiyacımız var. Ülkeyi yönetenler artık demokratik yönetim anlayışından çıktılar, diktatörlük yönetimi anlayışı içerisine girdiler. Yasalar ve kanunlar bir tarafa itilerek, keyfi bir yönetim hakim. Ordumuzu, üniversiteleri, yargıyı ne hale getirdiler ? Bütün bunların yapılmasının sebebi, arzuladıkları diktatörlük yönetimini oluşturmak ve bitmek bilmeyen yolsuzluklarını en hat safhada gerçekleştirebilmek. Buna dur demenin zamanı geldi, bu ülkede yaşanacak hale gelinmesi gerekiyor. Bunun için 7 Haziranda sizlerin, geçmişte başka partiye oy vermişseniz bile CHP sahip çıkmanız gerekiyor. Bunlardan kurtulmanın tek yolu sandıktan geçiyor”

 

Işıklar: “CHP bu ülkeyi yoksulluktan kurtaracak”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaptığı ziyaretlerde gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hizmet etmezsen, insanı merkezine koymazsan, insanı birinci hedef yapmazsan, onun işi, aşı, geleceği, çoluğu, çocuğu senin hedefin değilse o yönetim, yönetim değil. Onun adı demokrasi değildir. Bu seçimlerde sandıklarımızın güvenliği yok. Baskı altında, sindirilmiş bir ortamda sandığa gidiyoruz. Sandığa attığımız oyun çıkacağı garantisini göremiyoruz. Böyle partileşmiş bir devlet yapısı var. Türkiye’nin değerlerini, varlıklarını, kaynaklarını ineğin tezeğindeki buğdayı kaynatıp yapılan çorbanın içildiği dönemlerde kazanılmış topraklarımızı, kaynağımızı, haraç mezat satarak bu zenginlikleri heba ederek ülkeyi bu duruma getirdiler. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi yoksulluktan, çaresizlikten kurtarmak için sizlerden oy istiyor. Emeklisine 12 taneydi, 14 maaş diyoruz, çiftçisine mazotu 1,5 TL, 30 yaşına kadar gelmiş tarımda olan insanlarımızın sigortasını devlet karşılayacak. Zor mu? Değil. Kaynakları sorgulayanlar Aksaraylara, gemiciklere baksın!”