Değirmenköy'de Işıklar depremi!

Değirmenköy'de yaşlı, genç, kadın, erkek binlerce vatandaş Başkan Işıklar'ı gerçekleştirdiği ziyaretinde coşkuyla karşıladı.

Değirmenköy'de Işıklar depremi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahallelerde gerçekleştirdiği miting programlarına devam ediyor. Tüm mahallelerde hemşerileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Işıklar, Değirmenköy’de de kadınların yoğun katılım gösterdiği bir miting gerçekleştirdi. 

TUĞLU; “İSTANBUL’A NEFES ALDIRACAĞINIZA İNANCIM TAM”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, yaptığı konuşmasında; “Ödediğiniz vergiler bakan çocuklarının ceplerinden çıktı. 30 Mart bu nedenle çok önemli arkadaşlarım. Ak dediler para çıktı aradık ceplerini tomar tomar para çıktı. Siz elinizi cebinize atınca boş çıkıyor. Daha ileri daha güzel bir demokrasi için oy kullanacaksınız. Hepinizin bunun farkında olduğunu görüyorum. Sizler 30 Mart’ta İstanbul’a nefes aldıran belediye başkanını seçeceksiniz. Bu seçimde ya siyah ya da beyaz var. Sizin beyaza, aydınlığa, çağdaş yarınlara oy vereceğinizi biliyorum. 

IŞIKLAR; “AYDINLIK GELECEK SİZLERİN ELİNDE GELİŞECEK”

Değirmenköylülere seslenen Başkan Işıklar şunları söyledi; “Sizler bu saate kadar bu soğuk havada bizleri beklediniz. Kadınlarımızı çok kalabalık gördüm, çok teşekkür ediyorum. Aydınlık gelecek sizlerin elinde gelişecek. Bir kadını yetiştirdiğinizde geleceği yetiştirmiş olursunuz. Kadınlarımızı ikincilleştiren, ötekileştiren bir zihniyet var. Bu anlayışın son kullanma tarihi 30 Marttır. 

“E- 5 YANINDAKİ DÜKKÂNLARIN MUHATTABI HAZİNEDİR”

Değirmenköy E-5 kenarında bulunan dükkânlarla ilgili açılan pankartı gördüm. Büyükşehir’i alınca dükkânlar ile ilgili sorunu çözeceğiz. 30 Martı bir rejim sorunu haline getirenlere hesap soracağız. Bu pankartın muhatabı hazinedir. Köylünün malını alıp yağmalamaya çalışan bu anlayışa Sarıgül ile son vereceğiz. Bu milletin geleceğini karartan anlayışa 30 Mart çok güzel bir cevap olacaktır. 

“İÇİMİZDEKİ HAİNLERİN OYUNUNA GELMEYECEĞİZ”

Vatana karşı ihanet içinde olanlara hesabını soracağız. Eşkıyanın ne yapacağı belli olmaz sandığa sahip çıkacağız. Sandıktan demokrasi çıkacak, özgürlük, barış ve huzur çıkacak. Kimsenin huzurumuzu bozmaya hakkı yok. İki hainin oyunlarına gelmeyeceğiz. Ben onların hesabımı 30 Martta göstereceğim. Kendi ellerimle çıkarttığım gibi kendi ellerimle tarihe gömeceğim. Kimseye pabuç bırakmayız. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Asla teslim olmayacağım. Benim sakinliğimi, kavgacı bir yapım olmadığını herkes bilir. Ben belediyemin çıkarları, sizlerin çıkarları için aslanlar gibi mücadele etmesini de çok iyi bilirim. Yapanın yanına kar kalmayacak! 

“GELECEĞİMİZİN KARARMAMASI İÇİN AYDINLIKLARA OY VERECEĞİZ”

“Yavrularımızın geleceğini karartmamak için aydınlıklara oy vereceğiz. Sizler Değirmenköy’e sahip çıktınız, umut dolu yarınları sizler kurdunuz. Hepinize 30 Martta sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Bahar temizliğinin zamanı geldi, Sarıgül ün zamanı geldi.”