Işıklar Mutlu İnsan Projesini Anlattı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul İl Örgütü'nün düzenlediği 2016 Çalışma ve Değerlendirme toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına Silivri'de mutlu insan projesini ve Yerel Kalkınma Ajansı çalışmalarını anlattı.

Işıklar Mutlu İnsan Projesini Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İstanbul İl Örgütü, 20- 21 Şubat 2016 tarihlerinde Kumburgaz Kumburgaz Marin Princess Hotel’de 2016 Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. İlk gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda, CHP İstanbul İl Yönetimi’nin yanı sıra ilçe başkanları, belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve birçok milletvekili yer aldı. Yerel yönetimlerin çalışmalarının, sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıda, her belediye başkanı ve ilçe başkanı söz alarak çalışmalarıyla ilgili sunum gerçekleştirdi. 

İNSANA DEĞER VEREN SOSYAL PROJELER

Silivri’de önce insan anlayışıyla, insanı insan yapan değerleri öne çıkaran ve bireyi çevreleyen sosyal projeler gerçekleştirdiğini sunum eşliğinde aktaran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivri’de bireyin doğumundan ölümüne kadar hayatının her anında yanında olan bir sosyalizasyon projesi oluşturduk. Sağlık, eğitim, iş, aş, kültür, sanat gibi hayatın her alanında, yaşamın her evresinde hemşerilerimizin yanındayız. Kurduğumuz bu sistemi de düzenli işleyen bir mekanizma haline getirdik” dedi. Işıklar, Tarım çalışmalarından, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezine, Eğitim Seti projesinden Gıda Bankasına, temiz ve sağlıklı koşullarda ibadet yapılmasını sağlayan çalışmalarından Kariyer İstihdam ve Mahalle Evi’ne kadar örnek teşkil eden hizmetlerini anlattı. Başkan Işıklar, konuşmasının sonunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ne üretilen ürünlerden oluşan bir sepet hediye etti.