SODEM Toplantısı Gerçekleşti

Başkan Işıklar'ın yönetiminde yer aldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin Trakya Toplantısı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Tekirdağ'da düzenlendi.

SODEM Toplantısı Gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yönetiminde yer aldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM)’nin Trakya Toplantısı, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, il ve ilçe belediye başkanları da yer aldı. Dernek faaliyetleri, sosyal belediyecilik uygulamaları ve seçim stratejilerin görüşüldüğü toplantıda SODEM Yönetimi, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya plaket takdim etti. 
IŞIKLAR AÇILIŞ VE ZİYARETLERE KATILDI
Başkan Işıklar, CHP Lideri’nin Tekirdağ’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve açılışa da eşlik etti. Dost Eli Aş Evi açılışı, Tekirdağ Büyükşehir ile Süleymanpaşa Belediyeleri ziyaretlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda halkla bir araya geldi.