Çamurlu Plaka ile Kız Kaçırma Girişimi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde aynı fabrikada birlikte çalıştığı genç kızı evinin önünden zorla kaçıran şahıs ve beraberindeki arkadaşları Çerkezköy'de yakalandı. Genç kızın ellerini ve ayaklarını urganla bağlayan şüphelilerin, polise yakalanmamak için araç plaklarını çamurla kapattıkları görüldü.

Çamurlu Plaka ile Kız Kaçırma Girişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Çorlu’da bir fabrikada çalışan 22 yaşındaki M.T. isimli genç kız, kendisi ile evlenmek isteyen D.A.’ya olumsuz yanıt verdi. Sevdiği kızdan olumsuz yanıt alan D.A., akrabalarının da yardımıyla M.T.’yi kaçırma planı yaptı. Eniştesi R.T. ve arkadaşı S.K. ile birlikte araç kiralayan D.A. kiraladığı araç ile kaçırmak istediği kızın oturduğu Çorlu Nusratiye Mahallesi’ne geldi. Çalıştığı fabrikaya gitmek için evden çıkan M.T., yolda yürürken, D.A. ile eniştesi R.T. ve aracı kullanan S.K. genç kızı zorla araca bindirerek mahalleden hızla uzaklaştılar.



DUYARLI BİR VATANDAŞ İHBARDA BULUNDU

Genç kızı araca bindirdikten sonra kaçmaması için elleri ve ayaklarını urganla bağlayan şüpheliler, daha sonra da aracın tanınmaması için araç plakalarını çamurla gizlediler. Çorlu’dan çıkan ve Çerkezköy’e doğru seyir halinde olan şüpheliler, Yalı Restaurant’ı geçtikleri esnada duyarlı bir vatandaş tarafından fark edildiler. 155’i arayan duyarlı vatandaş, siyah renkli Qashgai marka siyah bir cipin plakalarının çamurla kapatıldığı ve süratli bir şekilde Çerkezköy istikametine geldiği, içerde bulunan genç bir kızın ağzının zorla kapatıldığı yönünde ihbarda bulundu.

İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracı takibe alarak altı yol kavşağında durdurdu. Araç içindeki şüpheliler, polisi karşılarında görünce konuşmaması için genç kızın ağzını kapatmaya çalışırken, şahıslardan kurtulan genç kız ‘kurtarın’ diye bağırmaya başladı.

AİLESİNİ GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Elleri ve ayakları bağlı bir şekilde, korkudan şoka giren ve konuşmakta güçlük çeken M.T., polis yardımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Araçtan indirilen M.T.’nin kaçırılma esnasında bir ayakkabısını düşürdüğü ve Emniyet’e sekerek girdiği gözlendi. Kaçırılma olayıyla ilgili olarak M.T.’nin Çorlu’da oturan ailesine haber verildi. Aile, İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiğinde M.T. gözyaşlarına hakim olamadı. Annesinin boynuna sarılan M.T. rahat bir nefes alırken, annesi nezaretiyle emniyet güçleriyle birlikte sağlık raporu alınmak üzere Devlet hastanesine götürüldü.

D.A. ile eniştesi R.T. ve arkadaşı S.K. ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.