Fidye için zabıta kaçırdılar

Çorlu Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan 47 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Veli A.'yı kaçırarak 300 bin liralık senet imzalattıktan sonra, ailesinden 100 bin lira fidye isteyen biri kadın 5 şüpheli polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Fidye için zabıta kaçırdılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çorlu Belediye Başkanlığı'na bağlı Zabıta Müdürlüğü'nde memur olan Veli A., önceki gece geldiği Çerkezköy’den Çorlu’ya dönerken önünü kesen bir otomobildeki 4 kişi tarafından kaçırıldı. 
SENET İMZALATILDI
Çerkezköy’de bir depoya götürülen Veli A., işkence görürken 300 bin liralıkta senet imzalatıldı. Dün gece telefonla eşi Şükriye A.'yı arattıran şüpheliler serbest bırakılması karşılığında 100 bin lira fidye istedi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Şükriye A., eşinin kaçırıldığını ve şüphelilerin 100 bin lira fidye istediğini anlatarak şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin istediği 100 bin lirayı bir poşete koyarak Şükriye A.'ya verdi ve istenilen yere bırakmasını istedi. Şüphelilerin parayı almaya geleceği anı bekleyen polis ekipleri Kazimiye Mahallesi park halinde aracın altından poşeti alan İbrahim E.'yi gözaltına aldı.
POLİS ÇERKEZKÖY’DEKİ DEPOYA BASKIN YAPTI 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan İbrahim E.'nin verdiği bilgilerle operasyon düzenleyen polis, Veli A.'nın tutulduğu Çerkezköy'deki depoya baskın yaptı. Operasyonda Veli A. kurtarılırken; Bülent K., Gönül S., Metin B. ve Emrah Ç. gözaltına alındı. 
ŞİKAYETÇİ OLDU
Depodan çıkarılarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Veli A., Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde şüphelilerin kendisini kaçırdıktan sonra işkence yaparak zorla 300 bin lira senet imzalattığını daha sonra eşinden telefonda 100 bin lira fidye istemesi için zorlandığını söyleyerek şikayetçi oldu. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerden İbrahim E.'nin üzerinde Veli A.'ya zorla imzalatıldığı öne sürülen 300 bin liralık senet bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.