Balcıoğlu 'Bu parti meselesi değildir'

Silivri Belediyesi eski Başkan yardımcılarından ve 31 Mart'ta yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde CHP Belediye Başkan aday adayı olan Bora Balcıoğlu,23 Haziran'da yapılacak seçimlerinde 'Hakkın yerini bulacağını 23 Haziran'da yeniden göreve geleceğine yürekten inanıyorum' dedi.

Balcıoğlu 'Bu parti meselesi değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balcıoğlu, SHA’ya yaptığı özel açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“23 Haziran da yenilenen bir seçimle karşı karşıyayız. Seçilmiş Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul’un sorunlarını çözmek adına yola çıkmıştır. Bunun altını çizmek istiyorum.

Demokrasi seçenlerin yönetme hakkı olduğu bir sistemdir. Ama seçmeyenlerin de var olduğu, korunduğu bir sistemdir. Ben böyle bakıyorum.

Bakın partili partisiz seçim bittiği gün İstanbul’u biz yönetiyoruz diyebilmeli...herkes bunu söyleyebilmeli. Bu çok değerli bir kavram Demokrasinin varoluş kavramıdır...

Vatandaşlarımız Vicdan sahibidir.23 Haziran da sandık başına gittiklerinde hakkı, hukuku gözeterek oy kullanacak ve gereğini de yapacaklardır. Bu parti meselesi değildir. Bu aynı zamanda hakkı elinden alınmış bir insanın hakkının teslim edilmesidir.

Hakkın yerini bulacağını 23 Haziran’da yeniden göreve geleceğine yürekten inanıyorum...”