Berker Esen'den kreş için Silivri Belediyesi'ne teşekkür

İBB tarafından Silivri Belediyesi'nin tahsis ettiği alana yapımı tamamlanmak üzere olan '150 Mahalleye 150 Kreş' projesi kapsamındaki yatırımı inceleyen CHP İlçe Başkanı Berker Esen, 'Silivri'de okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlayacak olan kreşimiz 8 sınıftan oluşacak ve yakın zamanda başvuruları almaya başlayacak. Bu önemli eğitim projesine yer tahsisinde bulunarak katkı sağlayan Silivri Belediyesine teşekkür ederiz" dedi.

Berker Esen'den kreş için Silivri Belediyesi'ne teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, “Bu şehrin çocukları eşit olacak” diyerek başlattığı “150 Mahalleye 150 Kreş” projesi kapsamında ilçemizde yapımı süren Silivri Yeni Mahalledeki kreşi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Esen sona gelinen yatırım ile ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Yuvamız İstanbul projesi kapsamında Silivri Yeni Mahalle yerleşkesinde yapımı süren kreşte çalışmaların sonuna gelindi. Kreşimizde son rötuşlar yapılırken bir yandan İBB Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından peyzaj çalışmaları da devam ediyor.

Silivri'de okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlayacak olan kreşimiz 8 sınıftan oluşacak ve yakın zamanda başvuruları almaya başlayacak. Bu önemli eğitim projesine yer tahsisinde bulunarak katkı sağlayan Silivri Belediyesine teşekkür ederiz. Projemiz ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”