CHP Kadın Kolları kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Kadın Kollarının yeni başkanı Derya Erdim oldu. İlçe örgütünde gerçekleşen kongrede tek aday olan Derya Erdim'i CHP üyeleri yalnız bırakmadı.

CHP Kadın Kolları kongresi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Kadın Kolları Başkanlığı seçimi gerçekleşti. İlçe örgütünde geniş bir katılımın yaşandığı seçimlere Derya Erdim tek aday olarak girdi. Mevcut Başkan Elif Yılmazer’in aday olmadığı seçimlerde Derya Erdim, genel kurula katılan tüm kadınların oyunu alarak CHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçildi.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı kongre sonrasında konuşan Erdim “Beni destekleyen tüm ilçe örgütüme teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımla birlikte kaldığımız yerden aynı hızla devam edeceğiz. İlçemizde iktidar olana kadar sahayı hiç boş bırakmayacağız. Mücadelemize devam edeceğiz. Çok güçlü bir ekip oluşturduk, daha önceki yönetimdeki arkadaşlarımız gibi çok çalışkan bir ekiple yola çıktık, hep beraber devam edeceğiz” dedi.

Derya Erdim başkanlığındaki yeni yönetim şu şeklide oluştu;

ASİL ÜYE
Çiğdem Gündüz Ataman, İlknur Balcı, Emel Ercan, Zelal Geçgel, Cemile Kapucu, Zühre Öge Küçük, Aysel Özkan, Pınar Yavaşel, Yasemin Yıldızaydın, Selma Zorer

YEDEK ÜYE
Çiğdem Dede, Elvan Engin Karaküçük, Mukadder Aksu, Hamiye Dündar, Aysel Helvacıoğlu, Gülay Usanmaz, Aysel Gezici, Emine Biberoğlu, Sema Umuç, Nilüfer Kosoğlu

İL DELEGELERİ
Derya Erdim, Elif Yılmazer, Gülsüm Onur, Buse Esin, Filiz Bulut