CHP'den açıklama'Başkan Işıklar'ın arkasındayız'

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve parti üyeleri, Silivri Belediyesi'nin anons sistemine illegal olarak girilerek uygunsuz anonsların yapılmasına ortak bir açıklama yaparak sert tepki gösterdi. Partililer 'Bu işlemi yapan, yaptıran, destekleyen kişileri şiddetle kınadığımızı Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'ın arkasından Dimdik duruyoruz 'ifadelerini kullandı.

CHP'den açıklama'Başkan Işıklar'ın arkasındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İle binasında yapılan ortak basın açıklamasında İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
“Belediyemizin Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ülkemizin yaşadığı bu acılı günlerde halkımıza umut ve moral veren projeleri ve açılışlarıyla gündemdeyken, yaratılmak istenen bu karalama kampanyası tarafımızca ‘’çamur at izi kalsın’’ politikasını yürütme çabası içine girenlerin farkındayız.
Üzerine yerel medya kisvesini giymiş bazı şer odaklılar, yaptıkları asılsız haber ve yorumlar ile Başkanımız Işıkları karalama çabasındadırlar. Bu çabalarını, hasbel kader tanıştıkları küçük tirajlı ulusal basın kaynaklarındaki ahbap-çavuş ilişkili kişileri de kullanmak kaydıyla ve kopyala yapıştır mantığıyla, hiçbir araştırmaya gerek duymaksızın yayımlattıkları da açıkça ortadadır. Aynı zamanda kamuoyunda ‘’yandaş basın/medya’’ unvanını almış düşük reytingli küçük TV kanallarında da haber olması, Belediye Başkanımıza ve başarılı çalışmalarına karşı düzenlenmiş alçakça bir komplodur.
İnsanların en acılı gününde, acısını halkımıza duyurmak amacıyla kullanılan anons sistemine yasa dışı yollarla girerek verilen acı haberi de sabote edecek kadar meczup olacak bu kişi/kişiler ve onlara destek verenlerin insanlıktan nasibini almamış kişiler olarak değerlendirdiğimizi ifade ediyoruz.
2009 yılında sizlerin büyük teveccüh ve desteğini 2014 yılında da devam ettirerek Silivri’mize hizmet getirmesi adına özgür iradenizle sandıkta destek verdiğiniz Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar’ı Linç Etme istek ve gayretinde olan odaklar mevcuttur.
CHP Silivri İlçe Örgütü olarak hukuk ve adalete olan inancımızla son günlerde yapılmaya çalışılan tüm bu yalan ve hakaret içeren konuların tamamını yargıya taşıdığımızı, bu işlemi yapan, yaptıran, destekleyen kişileri şiddetle kınadığımızı Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar’ın arkasından DİMDİK durduğumuzu siz değerli halkımıza paylaşıyor, saygılar sunuyoruz.”