Değirmenci 'Hayatımız Silivri' Adıyla Projelerini Açıkladı

CHP Si̇li̇vri̇ Belediye Başkan A. Adayı Selami Değirmenci, sosyal medya hesaplarından projelerini bir bir açıklayarak, nasıl bir yönetim anlayışıyla Silivri'yi yöneteceğini kamuoyu ile paylaşmaya başladı.

Değirmenci 'Hayatımız Silivri' Adıyla Projelerini Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Si̇li̇vri̇ Belediye Başkan A. Adayı Selami Değirmenci, sosyal medya hesaplarından projelerini bir bir açıklayarak, nasıl bir yönetim anlayışıyla Silivri’yi yöneteceğini kamuoyu ile paylaşmaya başladı. “ Hayatımız Si̇li̇vri̇” sloganıyla projelerini duyuran Değirmenci, “ "Nerede kalmıştık" diyerek, hiç vakit kaybetmeden halkımızı layık olduğu hizmete kavuşturacağız”dedi.

“ŞEFFAF, HESAP SORULABİLİR BİR YÖNETİM ANLAYIŞI OLACAK.”

Silivri’de 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve CHP’nin aday adayları arasında belediyecilik konusunda tecrübeli ve en güçlü isimlerden biri olan Selami Değirmenci, ilçe halkına “Şeffaf, denetlenebilir, hesap sorulabilir bir yerel yönetim anlayışı” vadediyor.

“KENTİN KAYNAKLARI HALKIN İHTİYAÇLARI VE REFAHI İÇİN KULLANILACAK”

Kendi sosyal medya hesabından projeleri tek tek kamuoyu ile paylaşan CHP Si̇li̇vri̇ Belediye Başkan A.Adayı Selami Değirmenci; “ Kentin kaynaklarını israf etmeyen, kent halkının ihtiyaçları ve refahı için kullanan bir yerel yönetim anlayışı için” görev yapacağının sözünü  veriyor.