Esen "İhanete geçit vermeyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Adayı Berker Esen,"şartlar ne olursa olsun hiç bir şekilde Cumhuriyet'e ve Cumhuriyet Halk Partisine ihanet içinde olanlara geçit vermeyeceğiz" diyerek Abdullah Yıldırım ile delege listeleri konusunda mutabık kaldıklarını belirtti.

Esen "İhanete geçit vermeyeceğiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İlçe Başkan Adayı Berker Esen'in yaptığı açıklama

Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli üyeleri;
İlçe Başkan adaylarımızdan Sn. Abdullah Yıldırım ile vardığımız mutabakat sonucu partimizin birlik ve beraberliği için, 24 KASIM 2019 PAZAR günü gerçekleşecek mahalle delegesi seçimlerine Beyaz Listemiz altında ortak paydada buluşarak tek listeyle seçime gideceğiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin onurlu neferleri olarak verdiğimiz sözü bir kez daha tekrarlıyor, "şartlar ne olursa olsun hiç bir şekilde Cumhuriyet'e ve Cumhuriyet Halk Partisine ihanet içinde olanlara geçit vermeyeceğiz" diyoruz. İşte tam da bu sebeple "Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partililerindir" diyerek, partimizin birlik ve beraberliğinin bozulmasına müsaade etmemek için ortak payda da buluşarak oluşturduğumuz beyaz liste ve ortak akıl için İlçe Başkanı Adaylarımızdan Abdullah Yıldırım'a teşekkür ediyor adaylığı hakkında kendisine bir kez daha başarılar diliyorum.

Berker Esen
CHP Silivri İlçe Başkan Adayı