Kılıçdaroğlu, Işıklar'ı görevlendirdi

Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Silivri Belediyesi eski Başkanı Özcan Işıklar, hazırladığı birçok önemli dosyayı Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Işıklar'ı görevlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özcan Işıklar'ın çalışmalarından oldukça memnun kalan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 11 Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bir çok ilde bu projeyi anlatması ve hayata geçirmesi için Işıklar'ı görevlendirdi. Bu görevlendirme kapsamında CHP Milletvekili Fethi Açıkel ile birlikte hareket edecek olan Özcan Işıklar, daha sonra bölge bölge gezerek hazırladığı tarım projelerini hayata geçirecek.

Görüşme sonrası sosyal medyasından paylaşım yapan Özcan ışıklar: “Türkiye'nin kalkınmasının üretimden geçtiği ve bunun en önemli lokomotifinin tarımsal üretim olduğunun anlaşıldığı bu dönemde, yıllardır sürdürdüğümüz çalışmaları Türkiye'nin gündemine getireceğimiz ve parti politikalarını geliştireceğimiz modeli ve bu bağlamda sürdürdüğüm çalışmaları Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'na arz ettim. Ortaya koyduğumuz modelin yaygınlaşması için Genel Başkanımızın önerilerini alarak, yaptığı görevlendirme neticesinde çalışmalarımıza hız verdik. Konuya gösterdiği hassasiyet ve ilgisi için Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.”