Tedavisi Tamamlanan 14 Yaban Kuşu Doğaya Salındı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü tarafından tedavisi tamamlanan 14 yaban kuşu, Danamandıra Tabiat Parkı'nda düzenlenen Nilüfer Şenliği'nde doğaya salındı.

Tedavisi Tamamlanan 14 Yaban Kuşu Doğaya Salındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü tarafından tedavisi tamamlanan 14 yaban kuşu, Danamandıra Tabiat Parkı'nda düzenlenen Nilüfer Şenliği'nde doğaya salındı. İlk kez yabani kuşu gören çocuklar ise, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Esenyurt Belediyesi tarafından Silivri'nin Danamandıra Köyü'nde kurulan Esenyurt Belediyesi Danamandıra Tabiat Parkında Nillüfer şenliği ve piknik programı düzenlendi. Bartınlıların düzenlediği piknik programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Bartın Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da katıldı. Piknikte gönüllerince eğlenen vatandaşlar hemşehrileriyle de hasret giderdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü uçma problemleri olan 3 Kartal, 1 kızılşahin ve 10 Kerkenez'in tedavisini gerçekleştirdi. Yaralı kuşlar tedavilerinin ardından piknikteki vatandaşların meraklı bakışları arasında tekrar doğaya salındı. Hayatlarında ilk kez yaban kuşu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Başkan Kadıoğlu; "Yüzünüzden mutluluk eksik olmasın"

İstanbul Bartınlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu piknikte konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Bartınlıların ne kadar samimi, içten olduğunu bu ülkenin değerlerine ne kadar bağlı olduğunu bayrağına, vatanına, devletine, milletinin bütünlüğüne ne kadar bağlı olduğunu biliyoruz. Bu birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Yüzünüzden mutluluk eksik olmasın" dedi.

Başkan Kadıoğlu daha sonra Danamandıra Tabiat Parkında piknik yapan Gümüşhane Kelkit ilçesi Sadak Köyü'nün düzenlemiş olduğu piknik ile Nilüfer Şenliğine de katıldı.