Bakıcı, '1 kuruş yersem haram olsun'

Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Suat Bakıcı projelerini anlattığı toplantıda '1 kuruş kuruş yersem haram olsun. Türkiye'nin en çalışkan muhtarı olacağım' dedi.

Bakıcı, '1 kuruş yersem haram olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Suat Bakıcı, projelerini kahvehane toplantısında anlattı. Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda konuşan Bakıcı, spor kulübü kurulması için gayret göstereceğini belirterek, muhtarlık maaşının bir kısmını kulübe kalanını ise muhtarlık hizmetlerine ve ihtiyaç sahiplerine vereceğini belirtti. 
Bakıcı’ya destek için Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri, Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy, Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Sezai Yeşilkurt, Şenol Fidan ve mahallenin sevilen isimleri katıldı. 
Çocuklardan gençlere 7’den 70’e herkese eşit hizmet edeceklerini ifade eden Bakıcı, azalarıyla birlikte güvenilir ve çalışkan bir anlayışla görev yapacaklarını belirtti. Maddi hiçbir beklentisinin olmadığını söyleyen Bakıcı, kendisinin uzun yıllar ticarette bulunduğunu anlatarak “Ben bu göreve menfaatsiz talip oldum. Vatandaşlarımız için, mahallemiz için talip oldum. Mahallemizde çok eksikler var ve bunlar giderilmesi gerekiyor. Ben elimi taşın altına koydum” dedi. 
Çevre düzenlemesi, asayiş olayları, aydınlatmalar, alt yapılar, düğünler ve sosyal projelerin takipçisi olacaklarının altını çizen Bakıcı, “1 kuruş kuruş yersem haram olsun. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Marketimde 10 bin kalem mal satarım ama adam satmam” diye konuştu. Uygunsuz iş yapmayacaklarını dile getiren Bakıcı, şöyle devam etti: 
“Ben makama sahip çıkacağım ve devletime milletime yanlış hiçbir iş yapmayacağım bu iyi bilinsin. Gençlerimize sahip çıkacağım. Bakın mahallemizde spor kulübü yok. Hepimizin vicdanı sızlıyor. Bu kulübü kazandıracağız.”
Suat Bakıcı alkışlar arasında konuşmasını sonlandırdı.