Değirmenköy Domates Festivali 12 Ağustos'ta

Silivri Belediyesi 34. Değirmenköy Domates Festivali 12 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Domatesiyle meşhur olan Değirmenköy Mahallesi'nde birbirinden lezzetli domateslerin birincilik için yarışacağı festival kapsamında Tarım Fuarı da yer alacak.

Değirmenköy Domates Festivali 12 Ağustos'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçenin yerel değerlerini yaşatmak ve tanıtılmasını sağlamak amacıyla, tarım festivalleri düzenleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölge ekonomisinin güçlenmesi, çiftçinin kalkınmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Değirmenköy Mahallesi’nde bu yıl 34.’sü düzenlenecek Domates Festivali, 12 Ağustos Pazar Günü gerçekleşecek. Festivalin gündüz programında üreticiler ürünlerini sergileyecek ve her yıl olduğu gibi bu yıl da En İyi Domates seçilecek. Domates Güzeli Yarışmasının da yer alacağı festivalin akşam programında da Koray Avcı sahne alacak.

TARIM FUARI GERÇEKLEŞECEK

Domates Festivali kapsamında Değirmenköy’de Tarım Fuarı da düzenlenecek. Traktör, tarım alet ve ekipmanları, arıcılık, gübre ve tohum üreticileri ile Türkiye’nin önde gelen firmalarının stant açacağı fuarın açılışı 12 Ağustos Pazar Günü 17.30’da gerçekleşecek. Fuarda ilçe genelinde üretilen yöresel tarım ürünleri de sergilenecek.

34.DEĞİRMENKÖY DOMATES FESTİVALİ

12 AĞUSTOS 2018 PAZAR

17.30 – Tarım Fuarı Açılışı – Değirmenköy Meydanı

18.00 – Domates Yarışması Katılım İçin Kayıtların Başlaması

19.00 – Jüri Değerlendirme

21.00 - Sahne Programları

Domates Güzeli Yarışması

Koray Avcı Konseri