Işıklar Değirmenköy Esnafıyla Bir Araya Geldi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Işıklar Değirmenköy Esnafıyla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnafla bir araya gelmeye devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy Mahallesi esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Değirmenköy Muhtarı Özay Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi de katıldı. 

IŞIKLAR: “AMAÇ SORUNLARI ÇÖZÜME ULAŞTIRMAK”

Toplantıda konuşan Başkan Işıklar: “Beraber, uyum içerisinde, birbirimizi dinleyerek tüm sorunlarımızı çözebilir, faydaları fırsata dönüştürebiliriz. İlçemizde tüm odalarla, sivil toplum örgütleriyle uyum ve işbirliği içinde çalışıyoruz. Sıkıntılı durumlar bile olsa üzerine gidiyoruz. Bütün müdürlüklerimiz, birimlerimiz hepsinin amacı; hani derler ya kıblesi kabesi insan! Alanımız, bölgemiz büyük ama çözemeyeceğimiz sorun yok. Bizim mahallelerde sıkı sık yaptığımız toplantılara katılabilirsiniz. Muhtarlarımız, mahalle konseyimiz, meclisimiz var. Mahalle Konseylerimizde mahallenin ne sorunu olursa olsun konuşuluyor, konu bize geldiğinde biz de muhtarlarımızla diyalog halinde bu sorunlara çözüm buluyoruz. Değirmenköy Mahallemizde sanayinin içerisinde yol ve fiziki şartlar konusunda düzenlemeler yapacağız. Önümüzdeki yıllarda da göreceksiniz, mahalle girişinde daha fazla insanı davet eden tesisler olacak. O zaman mahallemizde ekonomik ve sosyal canlılık oluşacak. Amaç bir arada olup sorunları çözüme ulaştırmak” dedi. Değirmenköy esnafı toplantıda sorunlarını, talep ve önerilerini dile getirdi.