4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi ?

Kar yağışı ve soğuğun şiddetini arttırdığı şu günlerde, öğrencilerin en büyük ümidi kar tatili olması. Peki 4 Ocak Pazartesi (yarın)İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

4 Ocak Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da duran kar yağışı, zaman zaman etkisini arttırıyor. Kapanan yollar nedeniyle ulaşımın aksamasını önlemeye çalışan belediye ekipleri, ana arterleri açmış durumda. Yarın, Kar yağışının yerini yağmura bırakacak olması ise eğitim ve öğretimin devamlılığını engelleyecek bir durum olmadığından, okulların tatil edilmeyeceği söylenebilir.

Resmi mercilerden ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'in Twitter hesabından herhangi bir açıklama yapılması halinde haberimizin içerisinden duyurulacaktır. 

Güncelleme:22:00

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre ilimizde bu gece itibariyle kar yağışı yerini sağanak yağmura bırakacaktır. Bu sebeple 4 Ocak 2015 Pazartesi günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden, okulların tatil edilmesi söz konusu değildir” denildi.