4. Sertifikalı Arıcılık Kursu Başlıyor

Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi yoğun talep üzerine 4. Sertifikalı Arıcılık Kursu'nu da başlatıyor. Bir ay sürecek kurslar teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.

4. Sertifikalı Arıcılık Kursu Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, çiftçiye destek olmak ve yol göstermek amacıyla kurduğu Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi tarafından eğitim çalışmaları devam ediyor. Hem üreticiye hem doğaya katkı sağlamak, aynı zamanda azalan arıcılığı yaşatmak adına harekete geçen Silivri Belediyesi, yoğun talep üzerine 4. Arıcılık Kursunu da başlatıyor.

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ

Sertifikalı Arıcılık Kursu eğitimleri, Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Devrim Oskay tarafından veriliyor. Oskay’ın Arı Yetiştiriciliği hakkında bilgiler aktardığı kurslar, hafta içi iki gün teorik, hafta sonu bir gün uygulamalı olarak verilecek.

KURS KAYITLARI BAŞLADI

4. etap kurs kayıtları Silivri Belediyesi Tarımsal İşler Müdürlüğü’nce ve 444 20 47 (1231) numaradan alınmaya devam ediyor. Bir ay sürecek kursun bitiminde yapılacak sınavın ardından kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak. Arıcılık Kursu eğitimleri 16 Ekim’de Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda başlayacak.