'Aile İçi İletişim' Semineri Gerçekleştirildi

Abdullah Aliye Can Anaokulu'nun velilerine yönelik düzenlediği Uzman Psikolog Özkan Şenol ''Aile içi İletişim'' semineri, dün Ertuğrul Gazi Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

'Aile İçi İletişim' Semineri Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ertuğrul Gazi Okulu konferans salonunda saat 18.00’de başlayan seminere, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Mehmet Şen, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Abdullah Aliye Can Anaokulu Müdiresi Nuriye Doğan’ın açılış konuşmasının ardından ‘’Aile İçi İletişim’’ konusunu eğlenceli bir şekilde sunan ve birçok pratik öneriyi, uygulama örneklerini anlatan Uzman Psikolog Özkan Şenol, Çocuğun gelişim dönemleri ve özellikleri, Çocuk ruh sağlığı ve ruh sağlığının korunması, okul problemleri ve çözüm yöntemleri, Çocuklarda görülen uyum ve davranış bozuklukları, Dikkat eksiklikleri ve motivasyon sorunları ile ilgili konularda katılımcılara bilgiler verdi.

Uzman Psikolog Özkan Şenol, seminer sonunda kitaplarını da imzaladı. Velilerin yoğun ilgisinden dolayı Okul Müdiresi Nuriye Doğan, Özkan Şenol’dan ikinci bir seminer sözü aldı.