AKD KIDS Yaz Şenliği'nde eğlendi

AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, ilk yıllarını başarıyla bitirmenin gururunu yaşarken, bu başarılı dönemi de öğrenci ve velileriyle birlikte eğlenceye dönüştürdü.

AKD KIDS Yaz Şenliği'nde eğlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, bu yıl ilk senesini tamamladı. Başarıyla bitirilen bir senenin ardından da düzenledikleri “Yaz Şenliği” ile veliler, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte eğlendi.

Silivri Maxi AVM yanı E5 Karayolu üzerindeki yerinde geçen yıl hizmete giren AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, sene sonunda da hem öğrencilerine karnelerini vermek hem de ilk yıldaki başarılarını kutlamak adına bir organizasyon düzenledi. Yiyecek ve içecek servisinin yanı sıra, animasyon ekibi, çocuklar için pamuk şeker ve patlamış mısır, sihirbazlık gösterileriyle, yaşadıkları sevinci taçlandıran AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, önümüzdeki sene için de iddialı. Bünyelerine kattıkları yeni etkinlik alanları ve sınıfları ile öğrencilerine daha verimli zaman geçirme imkânı sunacak olan AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, yaz dönemi boyunca da hazırladıkları “yaz okulu” programları dâhilinde öğrencileri ile birlikte olmayı planlıyor. Yüzme eğitiminden dans ve müzik eğitimine kadar çeşitli alanlarda öğrencileri eğitmeyi amaçlayan AKD KIDS Özel Silivri Ak Kol Anaokulu, yaz dönemi kayıtlarına da başlamış bulunmakta. 


Video için alternatif link