Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası tamamlandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası tamamlandı.Turnuvada dereceye giren öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğünce ödüllendirildi.

Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesinde, Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nda; İlkokullar arasında yapılan Akıl ve Zekâ Oyunlarında; Q-BITZ oyununda Fatmanur Köklüce, PENTAGO oyununda Oğuzhan Kandemir, MANGALA oyununda Rukiye Acem, EQUILIBRIO oyununda Dilara Öztürk İlçe birincisi olarak İl'de yapılacak Akıl ve Zekâ Oyunlarında temsil hakkı kazandılar.
Ortaokullar arasında yapılan Akıl ve Zekâ Oyunlarında; KULAMİ oyununda Eren Deveci, PENTAGO oyununda Nisanur Öztürk, MANGALA oyununda Muhammet Fatih Taşkit, REVERSİ oyununda Efe Akın Ataeren İlçe birincisi olarak İl'de yapılacak Akıl ve Zekâ Oyunlarında temsil hakkı kazandılar.
Turnuvada dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, şube müdürleri, Piri Mehmet Paşa okulu Müdürü Harun Kazancı ile öğretmenler tarafından ödüllendirildi.