Aydede'de 2.mezuniyet coşkusu

Emine Sezginer ve Ece Tahsinkaya tarafından 2015 yılında kurulan Özel Aydede Çocuk Evi öğrencileri hafta sonu mezuniyet ve yılsonu coşkusunu bir arada yaşadı.

Aydede'de 2.mezuniyet coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mega Saray Tesislerinde gerçekleştirilen mezuniyet ve yılsonu gösterilerine öğrenci yakınları yoğun katılım gösterirken, kız öğrencilerin babalar gününe özel hazırladıkları gösteri ilgiyle izlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan yılsonu gösterilerinde en dikkat çekici gösteri minik öğrencilerden Zeynep Çakır ve Ceyda Demir’in İstiklal Marşı’nın 3 kıtasını ezbere okumaları oldu. Öğrencilerin hazırladığı birbirinden değişik program yaklaşık 3 saat sürerken Aydede’den mezun olan öğrencilere temsili diploma verildi.

2.mezunları vermenin gururunu yaşayan Özel Aydede Çocuk Evi eğitimcilerinden Özlem Ezgi Uşen yaptığı veda konuşmasında “Çocuklarımın kalbindeki sevgi ve gözlerindeki ışıktı ile tanıdım. Onları çok sevdim onlarda bana bu sevginin karşılığını fazlasıyla verdi. Onların öğretmeni olmaktan gurur duyuyorum. Bir yıl boyunca sevinci mutluluğu beraber yaşadık. Sizlerden aldığım bu güzel ve kıymetli emanetleri tekrar sizlere teslim ediyorum. Onlara hayatları boyunca sağlık mutluluk ve başarı diliyorum.”dedi.