Aziz Yıldırım'dan üniversite açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'nin yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi A takımı tesislerinin arazisini gezdi. Sonrasında bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi çalışmasının Silivri'de başlayacağını sözlerine ekledi.

Aziz Yıldırım'dan üniversite açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze’nin yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi A takımı tesislerinin arazisini gezdi. Sonrasında bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi çalışmasının Silivri'de başlayacağını sözlerine ekledi.
Gezi sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeadına bugün için tarihi günlerden bir tanesi olduğunu belirterek, "Dün akşam FenerbahçeÜniversitesi meclisten geçti. Hem de iyi bir şekilde geçti. Bütün partilerin desteği ile. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza Sayın parti başkanlarına ve Genel kurulda bu kanunun yasalaşması için oy veren değerli milletvekillerine Fenerbahçe camiası ve camiam adına teşekkür ediyorum. İnşallah, üniversite bu ülkeye yetiştireceği gençler ile gelecek nesillerle bu ülkenin idaresinde bulunan gençlerimiz olacaktır. Kısa zamanda binamız ile gereken çalışmalarımızı yapacağız. Silivri'de başlayarak hayata geçireceğiz. Sonra da İstanbul'da çalıştığımız arazi var. Onların üzerinde binalar yaparak üniversiteyi kampüs haline dönüştüreceğiz. Şimdiden hem Türkiye Cumhuriyeti'ne hem de Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun diyelim" dedi.